پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران تشکیل شد اقامه نمازجماعت به امامت یک خانم روی آنتن شبکه سه رفت + عکس پخش سریال «مولانا» در شبکه نمایش خانگی نمایشگاه «نگاره‌های ماندگار» در موزه بزرگ خراسان | سیر روح در عالم معنا «زیبا صدایم کن» رسول صدرعاملی کلید خورد شعر همان عشق، همان زندگی | درباره مهرداد اوستا، شاعر غزل‌های خیال‌انگیز محمدرضا فروتن و میترا حجار با «نیلگون» در راه سینما آخرین نشانه‌های نمک نورالدین | نگاهی به فصل پنجم سریال «نون خ»، ساخته سعید آقاخانی کارگردان نمایش «کلنل»: بزنگاه‌های تاریخی ما، زمینه ساز  تولید آثار هنری است آواز پرنده‌های صبح فروش حیرت انگیز «گارفیلد» در اولین هفته اکران «سمرقند»، برای خانواده بزرگ فارسی زبانان | کتاب تازه شاعر خراسانی در نمایشگاه کتاب تهران پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی «برج آخر» اثر سوفیا موسویان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ آلبوم «عشق ناباور» در راه بازار موسیقی کنسرت‌های پاپ اردیبهشت ۱۴۰۳ + زمان و مکان تأکید هیئت رسانه‌ای ایران و عراق بر انعقاد «تفاهم‌نامه همکاری» و تشکیل «شورای رسانه‌ای مشترک» + آلبوم تصاویر برنارد هیل بازیگر «ارباب حلقه ها» و «تایتانیک» درگذشت + بیوگرافی
سرخط خبرها

معرفی فیلم «آدم درست را راه بده» | یک عاشقانه پر از خون

  • کد خبر: ۴۶۸۶۹
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۹
  • ۱
معرفی فیلم «آدم درست را راه بده» | یک عاشقانه پر از خون
«آدم درست را راه بده» (Let the Right One In) از آن دست فیلم‌هایی است که هرگونه نقد بر فیلم، به لو دادن بخش‌هایی از قصه می‌انجامد؛ بنابراین ناچاریم در کنار توصیه به تماشای آن، تنها به برخی حواشی در تولید آن اشاره کنیم.
دستقیچی | شهرآرانیوز - سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ مملو از فیلم‌هایی در باب خون‌آشام‌ها بود و فیلم‌های خون‌آشامی مد شده بود. از معروف‌ترین فیلم‌هایی که در این دوره تولید شد، می‌توان به مجموعه فیلم‌های پنج‌قسمتی «گرگ‌ومیش/Twilight» اشاره کرد. در کره‌جنوبی فیلم «تشنگی/Thirst» پارک چان ووک اثری شاخص در این زمینه محسوب می‌شود. هالیوود طبق معمول شورش را درآورد و از سریال‌هایی مثل «خاطرات خون‌آشام/ Vapire Diaries» تا فیلم‌هایی دم‌دستی همچون «لینکلن: شکارچی خون‌آشام» را که در آن آبراهام لینکلن، رئیس‌جمهور آمریکا، با خون‌آشام‌ها می‌جنگید، روانه بازار کرد. وقتی هم کفگیرش به ته دیگ خورد، رفت سراغ زامبی‌ها. روندی که تا امروز هم ادامه دارد. در همین سال‌ها اثری بی‌ادعا در سوئد و با عواملی ناشناخته ساخته شد به نام «آدم درست را راه بده» که یک عاشقانه نامتعارف بود و توجهات بسیاری را به خود جلب کرد. در این هفته قصد معرفی این فیلم را داریم.

نگاهی به فیلم «آدم درست را راه بده» | یک عاشقانه پر از خون
 

کوتاه از داستان

پلیس فردی را که متهم به قتل است، دستگیر می‌کند، اما او پیش از دستگیری روی صورت خود اسید پاشیده است تا شناسایی نشود. پلیس او را به اتاقی امنیتی و با محافظ می‌برد. کارآگاه ویژه قتل سعی می‌کند از او اعتراف بگیرد. در این میان پرستار می‌گوید دختر مرد به بیمارستان آمده است. وقتی کارآگاه از اتاق خارج می‌شود تا دخترک را ببیند، مرد خود را از پنجره به بیرون پرت می‌کند. داستان به چندهفته قبل برمی‌گردد و ما با اسکار آشنا می‌شویم؛ پسری تنها و ترسو که قلدر‌های مدرسه مدام سربه‌سرش می‌گذارند. مادر اسکار از دردسر‌های او در مدرسه بی‌خبر است، اما دختر همسایه که به‌تازگی با پدرش به آنجا نقل مکان کرده است، به او توصیه می‌کند مقابل قلدر‌ها بایستد، وگرنه آزار و اذیت‌ها پایانی ندارد. اسکار به توصیه دختر عمل می‌کند و تا مرز اخراج از مدرسه پیش می‌رود. همین موضوع باعث نزدیک شدن این‌دو به یکدیگر و گفتگو‌های شبانه از خلال دیوار می‌شود، اما وقوع قتل‌های گسترده و صدا‌های خشن دعوایی که اسکار از پس دیوار می‌شنود، نگاه او را به همسایه‌های جدید عوض می‌کند و او را در دوراهی انتخابی سخت قرار می‌دهد.

 
نگاهی به فیلم «آدم درست را راه بده» | یک عاشقانه پر از خون

 

برخی حواشی اثر

«آدم درست را راه بده» از آن دست فیلم‌هایی است که هرگونه نقد بر فیلم، به لو دادن بخش‌هایی از قصه می‌انجامد؛ بنابراین ناچاریم در کنار توصیه به تماشای آن، تنها به برخی حواشی در تولید آن اشاره کنیم. این فیلم بر اساس کتابی به همین نام نوشته جان لینکوئیست ساخته شده است. با این تفاوت که توماس آلفردسون، کارگردان، با حذف بسیاری از قسمت‌های خون‌آشامی رمان، درام فیلم خود را با تکیه بر تاریکی ذات آدمی بنا می‌کند. او چنان در این موضوع وسواس به خرج داد که یک‌سال زمان را صرف انتخاب بازیگران اصلی‌اش کرد. انتخابی که درنهایت و بعد از دیدن نسخه بازسازی‌شده آن در آمریکا، به ارزش‌های آن پی می‌بریم. آلفردسون آگاهانه از رویداد‌های جذاب و اکشن یک اثر خون‌آشامی چشم‌پوشی می‌کند تا روی روابط انسانی و کمبود‌های عاطفی انسان در جامعه مدرن تمرکز کند. رویکردی که باعث شد فیلم بلافاصله با نمره 8/3 در فهرست ۲۵۰فیلم برتر imdb قرار بگیرد و از بحث‌برانگیزترین فیلم‌های سال۲۰۰۸ شود.
 
 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۵
0
0
خلاصه داستانی که نوشتید فکر کنم متعلق به let me in باشه
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->